Småland for real Instagram Trips Advisor Facebook

Corona / Covid 19


Vi öppnar för säsong 27 juni och självklart följer vi myndigheters instruktioner och rekommendationer för att hjälpa till att förhindra smittspridning. Vi förväntar oss också att våra gäster hjälper till att följa de regler som myndigheter har ålagt caféer och gäster -- se mer information på plats! Är du krasslig med symptom ska du förstås hellre fika hemma.


Några åtgärder/förändringar för att undvika smittspridning:
- Begränsat antal personer inne i kaféet vid kassan. Vid fler gäster kommer man instället att kunna beställa vid bordet.
- Bordsservering, slå dig ned vid ledigt bord så kommer vi och tar beställning. Är det ingen kö i baren så kan du förstås beställa där istället.
- Frukosten serveras per bord/sällskap istället för buffé, samma gäller för brunch.
- Extra rengöring/städning av gemensamma utrymmen
- Desinficering av handtag och ytor flera gånger om dagen.
- Handdesinfektion finns vid tvättställ och vid baren.

Våra vanliga bokningsvillkor för B&B gäller där det är avbokning till senast kl. 18 dagen innan ankomst om inget annat har avtalats.

Har du bokat boende eller aktivitet via någon av våra partners som t.ex. Booking.com eller Biljettkiosken så gäller deras avbokningsregler, men i rådande tider så är alla aktörer mycket flexibla och vi samarbetar fullt ut med dem. Har du några frågor eller funderingar angående din bokning, tveka inte att höra av dig till oss!

I händelse av att caféet inte kan hålla öppet enligt plan kommer B&B att vara tillgängligt enligt bokning om myndigheter inte har inskränkningar för hotell. Middag och frukost serveras i så fall enligt de regler som kan komma att gälla aktuell tidpunkt.

Välkommen till Lindshammar!


Uppdaterat 26 mars


White Guide Swedish welcome

Arabusta Café Sergel
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×


Warning: include(/home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/boka/include_index_rubrik.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/cafesergel/219.php on line 487

Warning: include(/home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/boka/include_index_rubrik.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/cafesergel/219.php on line 487

Warning: include(): Failed opening '/home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/boka/include_index_rubrik.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php/5.6.40:/opt/php/5.6.40/share/pear') in /home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/cafesergel/219.php on line 487

Boka eller fråga