Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Öppet: främst helger 8 juli–13 augusti.Vi har stängt för säsongen, väkommen åter 23.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Hallonsylt


Våra recept · Café Sergels ostkaka · Café Sergels knäcke · Crème Brûlée · Halloncoulis · Memmakaka · Rödbetskaka · Citrontårta · Chokladkaka · Torta della Nonna Smålandese · Brantevikssill · Hallonsylt · Ketchup · Lingonchutney · Potatissallad · Lemon curd ·

Passar bra till ostkakan från Stella. Och till det mesta.

Ca 2 kg färdig sylt
2,5 kg hallon
2 kg socker
1 tsk torkad rosmarin
1 vaniljstång
Juice från 2 lime
20 gr lakritspulver

Är hallonen frysta, låt dem tina i gryta. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna - spara fröna till senare. Blanda hallonen, vanlijstången socker, rosmarin och limejuice och koka ihop. Fiska upp vaniljstången, häll i fröna och lakritspulvret och koka vidare en stund.


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga