Lördag 28 juni: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Fredag 4 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 5 juli: ”Tapperas” bokningsbart kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Visa fler datum >
Våra recept · Café Sergels ostkaka · Café Sergels knäcke · Crème Brûlée · Halloncoulis · Memmakaka · Rödbetskaka · Citrontårta · Chokladkaka · Torta della Nonna Smålandese · Brantevikssill · Hallonsylt · Ketchup · Lingonchutney · Potatissallad · Lemon curd ·
Passar bra till ostkakan från Stella. Och till det mesta.
Ca 2 kg färdig sylt
2,5 kg hallon
2 kg socker
1 tsk torkad rosmarin
1 vaniljstång
Juice från 2 lime
20 gr lakritspulver
Är hallonen frysta, låt dem tina i gryta. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna - spara fröna till senare. Blanda hallonen, vanlijstången socker, rosmarin och limejuice och koka ihop. Fiska upp vaniljstången, häll i fröna och lakritspulvret och koka vidare en stund.