Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Öppet: helger 8 juli–13 augusti.
Friday 8 July: Middag från kl 18 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Saturday 9 July: Öppet för frukost kl 8–10 [Boka]. ”Tapperas” kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Potatissallad


Våra recept · Café Sergels ostkaka · Café Sergels knäcke · Crème Brûlée · Halloncoulis · Memmakaka · Rödbetskaka · Citrontårta · Chokladkaka · Torta della Nonna Smålandese · Brantevikssill · Hallonsylt · Ketchup · Lingonchutney · Potatissallad · Lemon curd ·

Café Sergels potatissallad
2,5 kg kokt färskpotatis, med skalet kvar
500 gr majonnäs
500 gr crème fraîche
200 gr skivad rödlök
Hackade örter
1 msk dijonsenap
20 gr salt
1 dl bostongurka
Kapris efter smak och behag

Koka potatisen och låt den svalna. Gör såsen och blanda ihop det hela. Potatissallade håller sig ungefär en vecka i kyl.


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga