Lördag 28 juni: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Fredag 4 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 5 juli: ”Tapperas” bokningsbart kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Visa fler datum >
Våra recept · Café Sergels ostkaka · Café Sergels knäcke · Crème Brûlée · Halloncoulis · Memmakaka · Rödbetskaka · Citrontårta · Chokladkaka · Torta della Nonna Smålandese · Brantevikssill · Hallonsylt · Ketchup · Lingonchutney · Potatissallad · Lemon curd ·
Ett något förenklat recept
1 del sockerlag
2 delar hallon, frysta eller färska
Gör först en sockerlag 50/50 – koka ihop lika delar socker och vatten.
Låt lagen svalna.
Koka hallon och mixa en del lag med dubbelt så mycket bär.
Sila bort fröna med en finmaskig sil eller chinois, använd en sked eller träslev för att hjälpa till.
Såsen håller sig ungefär 4–5 dagar i kyl.