Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Öppet: främst helger 8 juli–13 augusti.Vi har stängt för säsongen, väkommen åter 23.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Halloncoulis


Våra recept · Café Sergels ostkaka · Café Sergels knäcke · Crème Brûlée · Halloncoulis · Memmakaka · Rödbetskaka · Citrontårta · Chokladkaka · Torta della Nonna Smålandese · Brantevikssill · Hallonsylt · Ketchup · Lingonchutney · Potatissallad · Lemon curd ·

Ett något förenklat recept

1 del sockerlag
2 delar hallon, frysta eller färska

Gör först en sockerlag 50/50 – koka ihop lika delar socker och vatten.
Låt lagen svalna.

Koka hallon och mixa en del lag med dubbelt så mycket bär.
Sila bort fröna med en finmaskig sil eller chinois, använd en sked eller träslev för att hjälpa till.
Såsen håller sig ungefär 4–5 dagar i kyl.





White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga