Vi har stängt för säsongen, välkommen åter 2025.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Information om GDPR och hur vi hanterar personuppgifter


Uppgifter som behövs för att vi ska kunna uppfylla avtal med kund och laga krav, som exempelvis kontaktuppgifter och leveransadress lagras i bokningssystem och i bokföringssystem.

I de fall en bokning sker via extern partner, t.ex. Smartbox, Great Days, Booking.com, theFork, La Forchuette, Tripadvisor, Biljettkiosken, lagras kunduppgifter primärt hos vår partner och deras villkor och policies gäller för den lagringen. Vi lagrar en notering om namn, adress, datum och aktivitet.

Vi har även ett register för att skicka ut e-post med marknadasföring -- detta register innehåller enbart e-postadress och godkännande för utskick inhämtas vid anmälan.

I samband med en bokning hos oss -- boende eller en aktivitet -- anses du per automatik ha godkänt att vi lagrar eller förmedlar uppgifter nödvändiga för att genomföra uppdraget.

I kassan använder vi iZettle för kortbetalningar. I samband med betalning kan man välja att få kortkvitto till e-post eller SMS. Denna information hanteras centralt via iZettle och vi har inte tillgång till den informationen.

På hemsidan lagras cookies av statistiktjänste Google Analytics samt av theFork/La Forchuette som hanterar bokningar.

Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på info@cafesergel.se.


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga