Vi har stängt för säsongen, välkommen åter 2025.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real
Bild8 Bild7 Bild1 Bild5 Bild3 Bild6 Bild4 Bild2

B+B, mat, kaffe och upplevelser i Glasriket

Segel 15 årSergel fyllde 15 år 2021! Fast förankrade i den småländska myllan och med en kärlek till den italienska kaffetraditionen bjuder Sergel B&B upplevelse utöver det vanliga i en genuin glasbruksmiljö. White Guide
    På menyn finns klassiker som våra kalasisterband och ostkaka, hantverkat kaffe och andra spännande drycker. Fullständiga rättigheter. 10 km till hyttan i Ösjöbol och 5 km till zip-line.
Läs mer >>

AKTUELLT 2024

Ej öppet under 2024
Läs mer >>

Bed+Breakfast

Bed+BreakfastI det lilla brukshotellet sover du skönt och har ett bra utgångsläge för besök i Persson&Perssons återbrukshytta, zip-line nästgårds, glasbrukssafari eller kanske en runda på Vildmarksleden? Bokning >
Läs mer >>

Mat+dryck

Mat+dryck Regionala och lokala specialiteter – från matiga mackor och isterband till hembakat med hantverksrostat kaffe. Väl utvald öl från lokala bryggerier. Fullständiga rättigheter/fully licensed.
Läs mer >>

Aktiviteter

AktiviteterVandring på Vildmarks- och Höglandsleden samt smakupplevelser som choklad- och kaffeprovning. Hytta nästgårds i Ösjöbol, i närområdet finns bl.a. zipline, ridled, bad, golf med mycket mera.
Läs mer >>

Musik

Musik Vi gillar musik nästan lika mycket som kaffe! I fjol fick vi besök av bl.a. Lamine Cissokho, Sabina Högdahl, Tilda Friberg och Zander & Anton.
Läs mer >>

White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B

Karta
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga