Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Öppet: lördagar och söndagar 8 juli–13 augusti.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Musik


Vi gillar musik nästan lika mycket som kaffe! ;-)
Under sommaren 2022 får vi besök i trädgården och vi hoppas att vädret i Lindshammar visar sig från sin bästa sida dessa dagar eftersom konserterna är utomhus.

Biljetter till några av spelningarna säljs via Low-Fi Concerts som är ett nätverk där artister och arrangörer träffas och gör upp små, intima spelningar i pandemitider. För att köpa biljett måste man vara medlem hos Low-Fi Concerts, men det är en smärtfri process och sedan är det bara boka in sig på fler spelningar i sommar!
Söndag 17/7 - Tilda Friberg & Christiana Okhuakhua
Denna söndag får vi återigen besök av Tina Friberg från Österbymo. Tilda spelade även förra året och var även förband åt Bror Gunnar Jansson. Samma kväll spelar även Christiana Okhuakhua från Virserum, hon studerar på musikestetiska programmet i Oskarshamn.
Det är fri entré till konserten. Om man vill vara säker på att få en sittplats och även någonting att äta till konserten så kan man boka en delikatesslåda som då är färdig innan konserten börjar. Lådan kostar 245 kr inkl. en dryck (öl/vin/alkoholfritt)

Vill du hellre beställa något på plats så har vi på konserten ett begränsat utbud av mat och snacks i baren.

Konserten börjar kl. 18 (baren öppnar 17.30)

Tisdag 19/7 - Sabina Högdahl

Sabina Högdahl är en artist från Göteborg som denna kväll förgyller Café Sergel med musik inom genren indie-rock/pop och singer/songwriter. Kom och upplev starka melodier och texter om kärlek, ensamhet och att söka efter en större mening. Bokning på LowFi Concerts 150 kr + serviceavgift
Kl. 19, insläpp 18.

Vår servering är öppen från kl. 18, rum finns att boka i B+B för den som vill övernatta.Onsdag 20/7 - Lamine Cissokho - Afrojazz
Lamine Cissokho är en senegalesisk koraspelare verksam på den svenska och europeiska världsmusik scenen sedan många år tillbaka. I en sann och skön världsmusikanda bjuder Lamine på egna kompositioner där mandikamusik möter folkmusik och jazz. En solokonsert med ett instrument och musiker som förför!

Biljetter: Lowficoncerts.com 150 kr (+ serviceavgift)
Kl. 19, insläpp 18.

Vår servering är öppen från kl. 18, rum finns att boka i B+B för den som vill övernatta.INSTÄLLT Fredag 22/7 Christian & the 2120’s
Tillbaka även denna sommaren!
Det kommer bjudas på akustisk & elektrisk musik, det blir både lågmält & eklektiskt. Alla kan relatera till känslorna, oavsett om det är på svenska eller engelska.
Den 15/5 2022 släpps det nya och första svenskspråkiga albumet "Blod&Alkohol".
Där singeln tex "Hem till gårn" är tagen ifrån, som bla gjorde att han blev veckans artist i P4 Kalmar under september 2021!

Biljetter: Lowficoncerts.com 150 kr (+ serviceavgift)
Kl. 19, insläpp 18.

Vår servering är öppen från kl. 18, rum finns att boka i B+B för den som vill övernatta.


Vill du spela? Datum tillgängliga för spelningar 2022: 8/7, 10/7, 11/7, 12/7, 13/7, 18/7, 29/7, 5/8.
White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga